Редактор: e-mail: Кадър бТВВсичко това, което виждаме в момента, означава, че партиите

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВВсичко това, което виждаме в момента, означава, че партиите
Коментари Харесай

Социолог: Партиите са в предизборен режим, виждаме началото на предизборната кампания

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Всичко това, което виждаме сега, значи, че партиите са в избирателен режим и е сложено началото на предизборната акция. Това сподели социологът от „ Алфа Рисърч “ Боряна Димитрова в „ Лице в лице “ по бТВ.

С дискредитирането на „ ИТН “, чувството е за тежка некомпетентност към обстановката на тази партия. Има и една оценка за лековерност, за лека доверчивост от страна на другите протестни партии, че е задоволително да не харесваме ГЕРБ, с цел да се харесаме един различен. Видяхме, че това не е задоволително и че неналичието на авансово разисквани допирни линии взривява връзките, добави Боряна Димитрова.

В тактиката на президента ли е да сътвори модел, който да конкурира партиите, които го поддържат? Такъв план би конкурирал „ Демократична България “, „ Изправи Се “ и Българска социалистическа партия в това число. Това тактика ли е да изградиш подобен план? Що се отнася да изборите, първо ще са президентските, а след това парламентарните, съобщи още Боряна Димитрова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР